Näin kevään korvilla mäkin alan saamaan vähän lisää intoa tekemiseen. Huusholli on nyt pysynyt taas vähän paremmassa kunnossa (oon tehny vähän järjestelyjä) ja muutenkin tuntuu, et on virtaa enemmän. Välillä tuntui talvella, että ei jaksa tehdä mitään.

En lähteny siihen alusvaatteiden jälleenmyyntiin vaan ajattelin vähän vaivattomampaa ihonhoitotuotteiden jälleenmyyntiä...Nyt pitäis järjestää kovaa kyytiä kutsuja ja eiköhän se luonnistu...Töihin en ole vieläkään palaamassa, vaikka pidän kyllä silmäni auki mahdollisia hyviä tarjouksia varten.

Samu ja Otto on molemmat kasvanu. Samu tuntuu hujahtavan pituutta sellasta kyytiä, et vaatteet jää aina vaan pieneks...Se sai hammastuet ja niiden kanssa on ollu opettelemista, vaikka olen kyllä ylpeä siitä kuinka hyvin hän on niiden pidon hoitanut.

Ja Otto on oppinu tässä välillä jo nousemaan tukea vasten seisomaan ja paljon muutakin. Jotenkin se jaksaa aina yllättää, että kuinka paljon noinkin pieni voi ymmärtää. Otto tykkää katsoa taitoluistelua telkkarista ja se aina taputtaa, kun yleisökin taputtaa esitykselle Nauru Tuleekohan siitä vielä taitoluistelija? Silmänisku