Järjestimpä tuossa syyspäivien iloksi bernhardilaisille tapaamisen paikallisella kodalla. Sinne tuli koiria tästä lähiseuduilta ja yllättäen niitä kertyikin 7 kappaletta . Neljä korskeaa urosta ja kolme narttua.

Kyllä mua vaan taas jännitti etukäteen, koska enpä oo aikaisemmin päästänyt Bellaa irti tuollaiseen laumaan ja kun suurin osa koirista oli tyystin tuntemattomia. Bellahan on kaiken lisäksi ollut vähän arvaamaton toisten koirien läheisyydessä.

Menin sinne ajoissa ottamaan kaikki vastaan ja se meni oikein hyvin. Autoja kertyi 'parkkialueelle' odotettua enemmän ja Bella otti kaikki yllättävän hyvin vastaan, ei edes nostellut niskavillojaan. Yksi uros sai jopa käydä haistelemassa sitä eikä se sanonut mitään. Kun kaikki oli saapuneet lähdimme kiertämään pienen lenkin ensin koirien ollessa kiinni ja sekin meni oikein mainiosti. Bella ei välittänyt toisista mitään. Uroksien kesken meinasi olla kärhämää, mutta kaikkien onneksi vain yksi uros yritti oikein kerjätä tappelua, muut välttelivät yhteenottoa.

Täytyypä jatkaa toinen kerta...